Arkiver

Vind i sejlene med stærk bemanding!

, by

Mayday Film har i perioden op til sommeren 2017 oplevet lidt rørte vande, da vi som konsekvens af et par mindre gode regnskabsår, fokuserede på et nyt set-up og en besætning der var bedre gearet til at navigere i det marked vi er i. Det har ikke kun været et farvel til tidligere kolleger for… Læs mere »

Mayday News: August 2016

, by

Mayday News 25 år med Mayday’s Mister Music! I denne måned sagde vi tillykke til manden, der bogstaveligt talt har fået musikken til at spille i en lang række produktioner for både Mayday og STV Production – nemlig vores Audio Producer og Komponist, Peter Aagaard! Dagen blev fejret med reception og middag i vores lokaler på… Læs mere »

25 år med Mayday’s Mister Music!

, by

Audio Producer og Komponist, Peter Aagaard fejrer 25-års jubilæum i STV/ Mayday torsdag d. 25. august. Peters liv har altid været fuld af musik. Han begyndte at spille klaver som 7-årig, lærte at spille guitar som 12-årig, og fik sit første betalte job som musiker sammen med Nyborg-gruppen, Blues Syndicate i 1969. Peter er uddannet… Læs mere »

Mayday News: Juni 2016

, by

Mayday News Mayday indgår rammeaftale med DONG Energy Sammen med tre andre produktionsselskaber har vi i Mayday Film vundet en rammeaftale med DONG Energy om produktion af deres reklamefilm de næste to år! Vi er stolte af at være blevet udvalgt blandt de mange kandidater, og glæder os meget til samarbejdet med DONG Energy! Du… Læs mere »

Mayday News: Maj 2016

, by

Mayday News Mayday skyder international kampagnefilm til SELECTED HOMME med Antonio Banderas i hovedrollen Når BESTSELLER brandet, SELECTED HOMME til august lancerer deres efterårskollektion med verdensstjernen, Antonio Banderas som Co-designer, er det med Mayday Film som producent af den tilhørende reklamefilmskampagne. Kampagnen med den spanske skuespiller Antonio Banderas er optaget i London med Viktor som fotograf… Læs mere »

Mayday Film skyder international kampagnefilm for SELECTED HOMME med Antonio Banderas i hovedrollen

, by

Når SELECTED HOMME til august lancerer deres efterårskollektion med verdensstjernen Antonio Banderas som Co-designer, er det med produktionsselskabet Mayday Film som producent af den tilhørende reklamefilmskampagne. Kampagnen med den spanske skuespiller Antonio Banderas er optaget i London med Mayday Films Viktor Sloth som fotograf og instruktør. Det bliver i alt til 6 små film samt… Læs mere »

Mayday Film bag viral succes

, by

1 million – og lidt til. Det er det aktuelle reach på filmen “Kys Hiv – Eksperimentet”, som Mayday Film har produceret til AIDS-Fondets kampagne, Kys Hiv. Filmen er blevet et viralt hit på Facebook, og har på nuværende tidspunkt 1 million views, 16.000 likes og er blevet delt over 11.000 gange. Filmen er yderligere nået… Læs mere »

Mayday News: Marts 2016

, by

Mayday News På optagelser med Antonio Banderas! Vi har glædet os til at afsløre, at vi tidligere på året var i London for at skyde kampagnefilm med den spanske skuespiller, Antonio Banderas! Hovedfilmen skal bruges i forbindelse med lanceringen af en ny tøjkollektion til SELECTED HOMME, som Antonio Banderas har co-designet. En teaser til filmen… Læs mere »

Mayday News: Januar 2016

, by

Vi har overtaget KLAP Film i Aarhus! Velkommen, 2016! Ovenpå et helt forrygende år med nye kollegaer, ny direktør og ikke mindst en række spændende opgaver og nye samarbejder er vi mildest talt spændte og tændte på et nyt år, hvor vi ser frem til endnu mere af samme skuffe! OG vi vil gerne starte med… Læs mere »

MAYDAY FILM A/S UDVIDER: OVERTAGER AARHUSIANSKE KLAP FILM

, by

Produktionsselskabet Mayday Film har opkøbt KLAP Film fra den tidligere ejerkreds bestående af reklamebureauet ENVISION og kommunikationsbureauet MARV, og overtager dermed 100% af aktiviteterne i selskabet pr. 1. Januar 2016. Overtagelsen betyder, at Mayday Film nu er repræsenteret i Danmarks fire største byer; Odense, Aalborg, København og Aarhus.   Med overtagelsen af KLAP Film har… Læs mere »

Dukker, tyske biler og Web-TV!

, by

Vi har haft travlt her i efteråret – ikke mindst med vores reklamefilm til BMW, som blev konceptualiseret, planlagt og skudt på bare 14 dage. Selve optagelserne til BMW foregik over to dage, med masser af kreative og logistiske udfordringer – blandt andet at få clearet de mange landemærker rundt omkring i København, som tæller Knippelsbro,… Læs mere »

Mayday Film producerer film om nyt rygeprodukt til Pryhl og Nordik

, by

Mayday Film har i samarbejde med Pryhl produceret reklamefilm til Nordik. Filmen skal bruges i tv-kampagnen for det nye rygeprodukt Nordik E-cig.   I en pressemeddelelse fra Pryhl og Nordik kan man læse, hvordan man for første gang i mange år kan opleve en reklamefilm for et rygeprodukt på TV – det er når reklamefilmen for Nordik e-cigaretter, ruller over skærmene… Læs mere »

International BMW-film skydes i Danmark

, by

I denne uge lanceres biltjenesten DriveNow i Danmark, hvilket giver københavnerne mulighed for helt spontant at leje en BMW i3 el-bil med deres rejsekort eller DriveNow App. Mayday Film står bag den internationale filmkampagne. 400 el-biler er landet i København, og i denne uge bliver konceptet DriveNow skudt i gang med Arriva som franchisepartner, og… Læs mere »

Mayday Film er producent bag vinderfilm ved Årets Brøl 2015

, by

I fredags blev der uddelt priser ved den nordjyske kreative award, og i de to kategorier hvor film var med som kampagneelement, har Mayday Film A/S været producent på begge vinderfilm.   Aftenens store vinder blev reklamebureauet Det Nye Sort, som kunne gå hjem med hele syv priser. Det lille nordjyske reklamebureau står bag reklamefilmen til Aalborg Tekniske Gymnasium – HTX, som blev tildelt aftenens… Læs mere »

Mayday Film nyhedsbrev, 18. august 2015

, by

– Spændende efterår for Mayday! I sidste nummer af Mayday News pointerede jeg, hvor stor en rolle video spiller i forhold til webtrafik og sociale medier. Det er en udvikling, vi kan mærke her på Mayday Film, og der venter os derfor et travlt men spændende efterår med masser af projekter og produktioner i kalenderen. Vi er… Læs mere »

Mayday Film Nyhedsbrev, 26. juni 2015

, by

Dejligt at møde dig her i din indbakke! Jeg hedder Stine, og udover at være rigtig glad for film ligesom resten af mine kollegaer, er jeg Mayday Film’s PR- og Kommunikationsmedarbejder, og det er mig, der har fået lov at skrive til dig. Der er jo nogle forskellige uskrevne regler omkring nyhedsbreve – blandt en hel del… Læs mere »

Mayday Film og 23 i strategisk samarbejde

, by

Mayday Film og 23 er gået sammen for at løfte markedet for web-tv, live streaming og video i kommunikationen og marketing.    Med samarbejdet er det nu muligt for de to virksomheder sammen at opgradere en række kunder til at få mere værdi af deres videoindhold, gå live med deres kommunikation – og få et… Læs mere »

Jess er ny medarbejder på Mayday Film

, by

Vi styrker salgsindsatsen på Mayday Film, og derfor har vi fået en ny kollega. Jess Strange Petersen er vores nye Key Account Manager, og kommer til at stå for dialogen med mange af vores kunder, nye som gamle. Jess kommer fra Odense, er 35 år, og skal i øvrigt snart være far for anden gang.… Læs mere »

Mayday Film inviterer til gratis seminar

, by

Mayday Film har skudt det første af tre gratis seminarer i gang. Seminarerne, som alle har overskriften “Digital forretningsstrategi og content marketing”, bliver afholdt i de tre byer, hvor Mayday Film har afdelinger, altså, København, Aalborg og Odense. Seminarerne er en del af Mayday Films nye tiltag, Mayday 360˚. Med Mayday 360˚ tilbyder vi nu… Læs mere »

Tue Kempf – ny direktør hos Mayday Film A/S

, by

Tue Kempf tiltræder som ny direktør i Mayday Film den 1. maj 2015. Som en del af en igangsat udvikling af Mayday Film har administrerende direktør, René Szczyrbak, sammen med selskabets bestyrelse besluttet at udvide direktionen med 41-årige Tue Kempf som ny direktør med ansvar for selskabets daglige drift. Tue Kempf kommer fra en stilling… Læs mere »

Bestseller-kampagnen “Give a Day” indsamler 112 millioner kroner til velgørenhed

, by

Mayday Film står bag de audiovisuelle elementer til Bestseller-kampagnen Give a Day – en kampagne som resulterede i donationer på over 112 millioner kroner På Mayday Film er vi stolte af at have været en del af den banebrydende og nytænkende CSR begivenhed ”Give-A-Day”, til hvilken Mayday Film har stået for de audiovisuelle elementer. Selve… Læs mere »

Mayday Film opruster

, by

Filmselskabet Mayday Film, med adresser i Aalborg, Odense og København udvider med ikke mindre end 5 nye medarbejdere pr. 1. april 2015. Således rummer selskabet nu 35 dygtige film- og kommunikationsfolk. Baggrunden for oprustningen er ifølge adm. dir. René Szczyrbak, ønsket om rykke fokus mod content marketing med film som omdrejningspunkt. ”Vi mærker at online… Læs mere »

Historien om Mayday’s aalborganske afdeling

, by

I sommeren 2014 valgte Mayday Film at opkøbe Nordjyllands største produktionsselskab, Oscar Film Aps, der siden 2004 har produceret reklamefilm for kunder over hele landet. Valget omkring udvidelsen af Mayday Film blev taget på baggrund om et fælles ønske fra begge virksomheder om større vækst og udvikling. Opkøbet betød, at alle medarbejdere og projekter blev… Læs mere »