Watch the full presentation

or start the experience

HVEM ER
MAYDAY FILM?

Mayday Film arbejder med alle typer film indenfor alle brancher, og chancerne for vi har lavet noget af det du leder efter er stor… meget stor. Vi er et stærkt team af ung kreativ vildskab bakket op af 20 års erfaring. Vi skaber den nødvendige tryghed og sikkerhed i din produktion og arbejder ud fra værdierne: tillid, troværdighed og ydmyghed. Et ord er et ord og vi strækker os altid langt for at komme i mål og levere over forventning. Derfor er vores mange gode kunder også loyale kunder. Vil du være med?

Or proceed to level 2

UDVALGTE
CASES

Vi har gennem årene arbejdet sammen med både store og små kunder, samt store nationale og internationale kunder. Vi har samlet en lang række af forskellige typer af kunder og opgaver som du kan se her på siden.

or proceed to level 3

VORES
ALLIEREDE

or proceed to level 4

VORES
PROCES

Du har et kommunikationsbehov og tænker film. Allerede hér tager du fat i os og hører hvordan vi ville angribe opgaven. Vi laver et oplæg og et prisestimat. Vi finder sammen ud af, at få mål og midler til at hænge sammen, uden der skal gås på kompromis med slutproduktet.

Vi tilrettelægger og eksekverer. Ved de milepæle der er undervejs sørger vi for at få de nødvendige godkendelser for at komme videre. Oplæg, pris, manus, speak, optagelser, musik, klip, grafik, colorgrade, lydmix kan være nogle af de dele en produktion omfatter, men vi sørger for, at du er med hele vejen og forstår hvad der foregår. Når du er glad og har haft en god oplevelse af processen, er vi glade, og sådan fortsætter vi bare vores samarbejde derudaf.

or proceed to level 5

Please choose a character

or proceed to boss level

FINAL
LEVEL

Play the Game in Real Life

Skal vi tage en snak om dine filmmuligheder? Vi er altid klar på at give gode råd med på vejen og tage en uforpligtende snak om dine filmmuligheder.

Get contact info

Mayday Film A/S

Nordvestvej 31, 3. og 4. sal, DK-9000 Aalborg

Tlf: +45 29 47 77 94
Mail: info@maydayfilm.dk