Tobias Højslet Severinsen

Tobias er det nyeste og yngste skud på producer-stammen hos Mayday Film i Aalborg, hvor han har sin daglige gang. Tobias står blandt andet bag vores række af film til SES AAU samt film for Skive Kommune, San Giovanni og Bjarne Nielsen A/S.

Siden Tobias var helt lille, fandt han videomediet fantastisk. Han voksede op i en tid, hvor flow-TV stadig havde magten, og var derfor ”opdraget” til at se reklamer - både de gode og de mindre gode. Igennem hans liv har video derfor fyldt meget, både på TV, men også fra hans tid på gymnasiet og universitetet, hvor størstedelen af Tobias’ projekter har indeholdt film - herunder både fiktion og reklame.

Tobias kombinerer sin teoretiske viden fra skolebænken med praktisk erfaring inden for kampagner, tilrettelæggelse, æstetik, film og sociale medier, og har derfor det rette grundlag for at give Mayday’s kunder kvalificeret rådgivning i, hvordan film kan bruges som led i kampagneplanlægning.

Tobias holder meget af at møde nye mennesker og at høre deres historier – dette er en stor styrke, når han mødes med kunder eller virksomheder, og særligt når der skal laves film, da godt samarbejde er altafgørende for en filmproduktion.

I sin fritid dyrker Tobias sport, og står gerne op fem gange om ugen kl. 6.00 for at styrketræne, inden han møder på arbejde. Træningen suppleres med enten håndbold, fodbold eller Mountain biking om aftenen - og skulle en god kammerat invitere på et slag golf, er han heller ikke bleg for at spille en runde.

I øvrigt…

... elsker Tobias røget whisky; er verdens dårligste taber, og har svært ved at sige nej til en udfordring.