Peter Aagaard

Specialer: Sound, sound design, mixing

Musik: Composing, arranging, editing for pixture

Musik har altid haft en stor plads i Peters liv, og i alt hvad han rører ved. Udover at være en del af bandet "Blues Brothers Souvenir Show” igennem 29 år, har Peter produceret musik til teater og til forskellige bands ved siden af sit arbejde, og har mere end 20 albums bag sig.

Peter har også komponeret musiktemaer til kendte danske TV-serier. Dette inkluderer blandt andet musik til TV-programmerne "Sporløs", "Janni & Karsten", "TV2 vejret (1994-1997) "Godt begyndt" og "Jensen rejser".

I 1988 fik Peter sit første fuldtidsjob hos STV, hvor han var indtil 2010. Efterfølgende flyttede han med over til Mayday Film, hvor han til dagligt komponerer og arrangerer musik til flere af virksomhedens filmproduktioner, heriblandt Jysk, Lidl, Danfoss, Landbrugslotteriet m.fl.

Peter er fra den sorte skole i 1960'erne, og har derfra tilegnet sig gode, solide sprogfærdigheder, som i høj grad kommer virksomheden til gavn. Peter er nemlig Mayday's uofficielle røde blyant, og læser korrektur på en masse tekstmateriale på både dansk, engelsk og tysk.