Lars Fuchs

Lars Fuchs er Mayday Films mest erfarne producer med ekspertise i corporate film, og står blandt andet bag produktioner for Danfoss, Jyske Bank, Bunker Holding A/S samt en lang række forskellige reklamebureauer.

Lars har været hos STV og Mayday Film siden 1990, fordi det ifølge Lars er - og altid har været - verdens bedste arbejdsplads med stor frihed, sjove og engagerede kolleger samt masser af nye, spændende opgaver.

Lars er oprindeligt uddannet i videoens barndom fra det allerførste hold på Syddansk Universitets medie-overbygning, der senere blev til Anvendt Visuel Kommunikation.

Han var direktør for produktionsselskabet Boulevard Film & TV, inden han skiftede til TV2/Fyn, hvor han arbejdede som både fotograf og klipper. Så det er altså med stor praktisk indsigt, at Lars i dag producerer og tilrettelægger sine mange produktioner som en del af Mayday-holdet.

I øvrigt…

Mens Lars’ opgaver styres med samme præcision som et schweizisk urværk, rangerer hans præstationer på firmaets bordfodboldbane sig fra det ynkeligste til det ypperste.

Lars er gift med Annette, og har to drenge, Peter og Andreas, som begge går i gymnasiet. Han er en stor ynder af stærk, røget skotsk single malt whisky fra Islay. Favoritten er Laphroaig. Fritiden går med at dyrke interessen for rejser, kunst, teater og film.