Kristian Jørgensen

Kristian har gennem tiden været med til at udvikle og producere koncepter for virksomheder som Q8, Lantmännen Unibake, KMD, Royal Unibrew og mange flere.

Kristian er kreativ chef og partner i Mayday Film og har siden 1998 beskæftiget sig med alle typer af produktioner med levende billeder.

Med sit gode, Nordjyske humør har Kristian en uformel og behagelig tilgang til både kunder og kollegaer, og har evnerne og til at sætte sig ind i sine kunders drømme, ønsker og behov og formidle disse på kreativ og professionel vis.

Kristian er uddannet i Medievidenskab og Kommunikation fra Aalborg Universitet, og har siden da produceret og idéudviklet en lang række reklame- og corporate film samt arbejdet indgående med E-learning.

Fra 2003-2007 var Kristian ejer af produktionsselskabet Smacmedia, indtil han i 2007 var med til at starte produktionsselskabet Oscar Film Aps, som i 2014 blev en del af Mayday Film.

Udover traditionelle formater interesserer Kristian sig for nye medier, og de muligheder der opstår ved at indtænke dem i filmkampagner.

I øvrigt...

... er Kristian far til 3 børn; Oscar 15, Jonathan 13, og Sofia på 8 år, og dyrker både floorball, speedbådssejlads og teakwondo - i hvilket han har det sorte bælte.