Jannie Finseth

Jannie er vores produktionskoordinator i Mayday Film, hvor hun sammen med Michelle har ansvar for en lang række kundeprojekter, versioneringer m.fl.

Jannie har stor erfaring fra reklamebranchen, hvor hun har været i over 25 år. Hun startede i lære som kontorassistent på sin fars reklamebureau i Odense, hvor hun blev udlært i 1990.

Efter endt uddannelse arbejdede Jannie på forskellige reklamebureauer i Odense – heriblandt Nørgård Mikkelsen, hvor hun var ansat igennem 13 år.

I 2016 blev Jannie en del af Mayday-familien, da hun fik stillingen som produktionskoordinator.

Med koordinatorrollen er Jannie bindeleddet mellem Mayday og en lang række af Mayday’s kunder og samarbejdspartnere, og har blandt andet ansvar for reklamefilmsversioneringer samt en masse forskellige planlægnings- og koordinationsopgaver.

I øvrigt…

Er Jannie et utroligt tålmodigt menneske, og evner at smile meget - også i telefonen!

Hun er glad for motion, og løber og cykler meget. Hun har løbet hele fire Marathons i Paris, Berlin, Hamburg og Odense - og har endda cyklet til Paris med Team Rynkeby en enkelt gang!

Jannie har 2 børn på 12 og 16 år, og bor i Odense sammen med sin kæreste og hans to børn på 11 og 14 år, samt deres fælles "barn" Ollie, som er en hund.