Filip Mogensen

Filip er Film- og TV-produktionstekniker i Mayday’s Aarhus-afdeling, og har blandt andet været omkring følgende kunder og produktioner: Red Bull, Asger Juel Larsen, Vero Moda, NOISY MAY, Junk de Luxe, KTZ, Skoringen, Magasin, Northside og Tinderbox.

 

Filip blev færdiguddannet som multimediedesigner i 2013, hvorfra han har tilegnet sig en masse viden om produkt- og konceptudvikling gennem medier.

Efter endt uddannelse arbejdede han som freelancer på forskellige jobs, indtil han startede på uddannelsen som Film- og TV-produktionstekniker, hvor han efterfølgende blev ansat som elev hos KLAP Film, der nu er en del af Mayday-familien.

Filip holder til dagligt til i vores afdeling i Aarhus, hvor han assisterer på forskellige opgaver, så som klip, billede, lys m.v. Filip er perfektionist, og er en talentfuld klipper og Sound Designer. Han har en stærk sans for æstetik, hvilket i høj grad skinner igennem i hans arbejde.

I øvrigt…

... har Filip et rigtig godt musikøre, og har da også spillet musik en stor del af sit liv - herunder i band, hvor han var bassist i 5 år.

... elsker Filip whisky, og har sin egen whiskyklub – og så er han i øvrigt stor fan af højtbelagt smørrebrød!