Claus Rützou

Claus er Partner og Medieplanner i Mayday, og hjælper vores kunder med annoncering og indrykning af tv-kampagner.

Claus har mange års erfaring med kampagneplanlægning på tv, og er vores kunders kontakt og bindeled, når det handler om annoncering på tv.

Claus var fra 2000-2007 ansat i salgsafdelingen på TV2. I 2007 startede han sit eget Mediebureau/Produktionsselskab ved navn Rützou & Co, som i 2013 blev en del af Mayday Film.

Claus har en detaljeret viden om indrykning på TV2’s regionale tv-stationer, men kan også rådgive og effektuere kampagner til nationalt TV.

Sammen med med kunden udarbejder Claus budget- og kampagneplaner, varetager online bookinger samt kampagneopfølgning – herunder med fokus på seertal og underlevering.

Claus tilbyder den enkelte kunde målrettet rådgivning og sparring, og sørger dermed for, at kundens film opnår størst mulig synlighed, dækning og effekt.

I øvrigt…

... bor Claus i Strib på Middelfart med sin kone og to børn, Mia Sofie og Christoffer.

... er Claus glad for sport, og dyrker både roning, løb og fodbold. Han har en stor vindermentalitet, og er lidt af et konkurrencemenneske – det er dog ikke altid, at Claus helt kan matche sine egne ambitioner, hvilket han også hører for, hvis han taber.

... går han højt op i bordfodbold, og spillede gerne hele dagen lang, hvis han kunne… og hvis hans kollegaer kan lokkes!