Bibi Lykke Hölzermann Junget

Bibi er stylist i Mayday, og har igennem årene arbejdet med TV, mode, forskellige artister, kataloger, reklameproduktioner, shows, events, indretning og personlig styling.

Bibi har altid vidst, at hun skulle arbejde med æstetik. Det har for hende været den eneste rigtige vej i sit 20-årige virke som stylist. Det er der, hun føler sig hjemme, og det hun altid har brændt for.

Bibi holder meget af at blive påvirket. At få tårer i øjnene over en smuk form. At få kvalme af et alt for heftigt kunstværk. At tage et par stilletter på, der måske får fødderne til at smerte, men som samtidig får hende til at klappe i hænderne over den fantastiske formgivning, når hun kigger på dem. At placere en genstand i lige præcis den rette kontekst i et stilleben, der betyder, at den får liv. At sammensætte tøj, lægge makeup, finde den rigtige location eller regi, der gør et visuelt univers helt og konceptet vandtæt.

Hun har igennem årene boet i Paris, København, Kolding, Aarhus, og Aalborg - nærmest alle steder i længere eller kortere perioder. Bibi bor der, hvor arbejdet er, og hvor mulighederne fører hende til. Alt arbejde bliver udført med passion, dedikation og et hjerte, der banker for at løse alle opgaver stærkt og godt. Hun holder foredrag om sit liv og virke, og hun kan ikke forestille sig en tilværelse uden formidling af æstetik i alle former.

I øvrigt…

… har Bibi spillet klassisk klaver siden hun var syv år, og har ordet "Crescendo" tatoveret på sin arm, som et symbol på hvordan hun altid bygger op til højdepunkter både i klaverspil og i livet!