Daniel Færch Christensen

Profilbillede af Daniel Christensen, Fotograf / Klipper

Min store glæde og passion for film og video startede, da jeg var lille. Dengang løb min nabo og jeg rundt i mine forældres have, og optog kortfilm og små videoer, som jeg efterfølgende redigerede på familiens computer. Ligesiden har det været en drøm at arbejde med netop dette. I dag er jeg i lære som fotograf og klipper her på Mayday Film.

Daniel Færch Christensen

Profilbillede af Daniel Christensen, Fotograf / Klipper

Min store glæde og passion for film og video startede, da jeg var lille. Dengang løb min nabo og jeg rundt i mine forældres have, og optog kortfilm og små videoer, som jeg efterfølgende redigerede på familiens computer. Ligesiden har det været en drøm at arbejde med netop dette, og i dag er jeg i lære som fotograf og klipper på Mayday Film.