New Lighting – DOLL Living Lab

Vi har produceret denne corporate film til Albertslund Kommune. Filmen beskriver testcentret for gadebelysning i Hersted Industripark i det nordlige Albertslund, og blev vist ved den officielle åbning af testcenteret i oktober 2014.

Testcenteret drives af DOLL (Danish Outdoor Lighting Laboratory), som er Danmarks nye platform for udviklingen af morgendagens LED-belysning. DOLL's formål er at skabe energibesparelser, mere intelligent indendørs- og udendørsbelysning samt nye danske arbejdspladser.

I DOLL Living Lab demonstrerer og tester en række producenter og indkøbere udendørsbelysning i 1:1 skala på 12 kilometers veje og stier i Hersted Industripark i Albertslund. Alle gadelamperne kan styres fra et centralt besøgs- og kontrolcenter - DOLL Visitor Center.

Tanken bag DOLL Living Lab er at bringe indkøbere af belysning sammen med sælgere af belysning på uvildig grund. Det giver en række fordele for både indkøbere og sælgere.

I Living Lab kan kommuner, regioner og andre indkøbere af belysning opleve mere end 60 forskellige belysningsløsninger i et naturligt bymiljø. Det giver et bedre grundlag for at træffe beslutninger om indkøb af ny LED-gadebelysning.

 

Mayday Film laver film, der virker - punktum!