Mayday 360˚ - når film skal have effekt

Du har helt sikkert set vores produktioner, uden at vide det var os som stod bag. Vi er et produktionsselskab med speciale i filmet kommunikation, og vi fortæller historier i levende billeder. Men mediebilledet ændrer sig hele tiden, og vi følger naturligvis med.

Så når en film skal have effekt, er en strategi afgørende. Nogle film skal på TV, andre på Facebook, andre igen på et mix af mediesites og sociale medier.

Under alle omstændigheder kan Mayday 360˚ hjælpe dig med med at lave den. Altså strategien.

Vi har inhouse en gruppe af eksperter og entusiaster inden for content marketing og cross media, som i fællesskab kan hjælpe med at udvide og styrke strategien, så din film bliver set. Derudover har vi et bredt samarbejde med reklamebureauer overalt i landet, som netop har erfaring og ekspertise inden for strategi, branding og eksekvering af kampagner.

Det er ikke for sjov, når et Facebook-opslag rammer over 3 gange så mange brugere, hvis det indeholder video. Eller at YouTube er verdens støste søgemaskine udover Google. Eller at Instagram har muliggjort video i deres App. Derfor er det også nødvendigt - eller i hvert fald klogt at tænke i disse platforme.

Film er det mest effektive kommunikationsmiddel, og vi ved derfor hvor vigtigt det er, at de film vi laver får de bedste muligheder og vilkår, når de lander hos jer. Vi bliver jo sammen målt på om det virker, ikke?

Vi håber, at du blev klogere, og ellers er du altid velkommen til at kontakte vores 360˚-team, som kan fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig.