Siden jeg blev færdiguddannet, har jeg bevæget mig inden for TV-journalistik, kommunikation og marketing – altid med kreativ story telling som omdrejningspunkt. 

Jeg har arbejdet med videoer på de sociale medier, hvor jeg i flere år som kommunikationsmedarbejder huntede views, likes og konverteringer. I dag overlader jeg kameraet til mine dygtige kollegaer på Mayday Film og fokuserer i stedet på selve indholdet, budskabet og målgruppen.

Jeg er uddannet journalist og er vild med deadlines, højt tempo og resultater. Som producer er det mit fornemmeste ansvar, at dit budskab bliver leveret til perfektion i fede film, der skaber masser af brand awareness og salg — uanset om din nye reklamefilm skal virke på Facebook, LinkedIn, YouTube, i biffen, på TV eller et helt andet sted.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du overvejer om en god reklamefilm, skal være din næste PR-satsning.

Siden jeg blev færdiguddannet, har jeg bevæget mig inden for TV-journalistik, kommunikation og marketing – altid med kreativ story telling som omdrejningspunkt.

Jeg har arbejdet med videoer på de sociale medier, hvor jeg i flere år som kommunikationsmedarbejder huntede views, likes og konverteringer. I dag overlader jeg kameraet til mine dygtige kollegaer på Mayday Film og fokuserer i stedet på selve indholdet, budskabet og målgruppen.

Jeg er uddannet journalist og er vild med deadlines, højt tempo og resultater. Som producer er det mit fornemmeste ansvar, at dit budskab bliver leveret til perfektion i fede film, der skaber masser af brand awareness og salg — uanset om din nye reklamefilm skal virke på Facebook, LinkedIn, YouTube, i biffen, på TV eller et helt andet sted.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du overvejer om en god reklamefilm, skal være din næste PR-satsning.