Vind i sejlene med stærk bemanding!

Mayday Film har i perioden op til sommeren 2017 oplevet lidt rørte vande, da vi som konsekvens af et par mindre gode regnskabsår, fokuserede på et nyt set-up og en besætning der var bedre gearet til at navigere i det marked vi er i.

Det har ikke kun været et farvel til tidligere kolleger for at spare lønkroner, men også et farvel for at arbejde hen imod et mere tidssvarende produktions set-up. En kerne af de rette kompetencer og ikke mindst et solidt fælles værdigrundlag.

Vi vil ikke bare sige vi er bedst til samarbejde og forståelse af vores kunders behov – vi vil bevise det, og det skal gælde alle ansatte man møder i Mayday Film.

Ledergruppe og producerteam med ambitioner

Der er etableret en ledergruppe, der repræsenterer mangfoldigheden i Mayday Film – et team af personer, der brænder for deres arbejdsplads, og som sætter stor ære i at være med til at forme fremtiden.

Et producerteam, der samarbejder og snakker på kryds og tværs af erfaring, kompetencer og produktionspraktik… og på kryds og tværs af geografi, med afdelingerne i Aalborg, Århus, Odense og København. Og en masse dygtige produktionskræfter, der lærer og udvikler sig uanset hvor de er på erfaringsstigen.

Mayday Film med fælles værdigrundlag

Vi står i dag stærkt. Med et solidt fælles værdigrundlag, hvor respekten for vores kunder, respekten for vores egen faglige kompetencer, og respekten for loyalitet og langvarige relationer, er en naturlig og vigtig del af alle ansatte i Mayday Film.

Nye stærke kræfter

Selvom der er valgt fra er der også valgt til. Vi har med start 1/9 2017 oprustet på vores postkompetencer indenfor især motion-graphics. Med ansættelse af en af Danmarks dygtigste – Søren Nowakowski, glæder vi os til at tilbyde flere high-end produkter serveret med punktlighed og højt serviceniveau.
Søren kommer fra en stilling som Head of VFX & Post Production hos Shoot Happens i København. Her har han lavet opgaver for kunder som Plenti, Nilfisk, Comwell, NCC, Begravelse Danmark, Dansk Industri, Fakta, MT Højgaard, Flipp, Eurowoman, Nordea, SodaStream, Pinotex, Komplett, Mofibo, ATP, Bayer, Fona og Momondo.

Vi glæder os til at bringe Søren i spil i hele post-productionsflowet, og som manden der lige sætter det helt rigtige finishing touch.

Se lidt af hvad Søren kan her

Solen skinner og blæsten går frisk

Sommerferien er for længst ovre, og selvom solen ikke skinnede meget, gjorde den det både da Mayday Film i august tog på teambuilding på Fanø og i sidste weekend hvor STV/ Mayday Film kunne fejre 30 års jubilæum med et brag af en fest på Refshaleøen.

Nu glæder vi os til at både nye og eksisterende relationer skal opleve Mayday Film anno 2017

Kursen er sat – vi ses derude!