25 år med Mayday’s Mister Music!

Audio Producer og Komponist, Peter Aagaard fejrer 25-års jubilæum i STV/ Mayday torsdag d. 25. august.

Peters liv har altid været fuld af musik. Han begyndte at spille klaver som 7-årig, lærte at spille guitar som 12-årig, og fik sit første betalte job som musiker sammen med Nyborg-gruppen, Blues Syndicate i 1969.

Peter er uddannet folkeskolelærer fra 1972, og arbejdede fra 1977-1991 på Vestre Skole i Odense, hvor han underviste de store klasser i dansk, engelsk, tysk og musik. Allerede dengang krydsede Peter og Mayday Films veje hinanden – Peter var nemlig tysklærer for Mayday Films direktør, Tue Kempf, tilbage i slut 80’erne!

Peter blev fastansat i det dengang unge produktionsselskab STV tilbage i 1991. Her fortsatte han indtil 2010, hvor han blev en del af STV’s søsterselskab Mayday Film.

Som en del af Mayday Film og STV har Peter komponeret og arrangeret musik til en lang række forskellige virksomheder, heriblandt Jysk, Lidl, Danfoss, Landbrugslotteriet m.fl. Han har ligeledes sat sit præg på lydsiden af dansk TV, og har komponeret musiktemaer til kendte tv-programmer som ’Sporløs’, ’TV2 vejret’ (1994-1997) ’Godt begyndt’, ’Jensen rejser’ og ’Jannie & Karsten’.

Peter var for 30 år siden medstifter af bandet “Blues Brothers Souvenir Show”, som han nu er bandleader for; han har arbejdet som kapelmester og komponist ved teaterforestillinger for bl.a. Vintapperteatret og Standup-gruppen PLAT (tv-shows i 1990 og 1991) samt produceret cd’er for mange forskellige kunstnere. Mere end 20 albums som musiker eller producer er det blevet til gennem årene.

Peter har for første gang kastet sig ud i rollen som tilrettelægger af et tv-program. I samarbejde med en anden og meget erfaren tilrettelægger fra STV, arbejder Peter nemlig i øjeblikket på en dokumentarfilm om det New York-baserede instrumentale ensemble Snarky Puppy, til DR K.