Mayday News: Juni 2016

Mayday News

Mayday indgår rammeaftale med DONG Energy

Sammen med tre andre produktionsselskaber har vi i Mayday Film vundet en rammeaftale med DONG Energy om produktion af deres reklamefilm de næste to år!

Vi er stolte af at være blevet udvalgt blandt de mange kandidater, og glæder os meget til samarbejdet med DONG Energy!

Du kan læse mere om rammeaftalen i denne pressemeddelelse, hvor du også kan se den fulde liste over de udvalgte selskaber og bureauer.

Mayday rekrutterer nye talenter!

Her i juli måned byder vi velkommen til to nye kolleger, som bliver en del af Mayday’s unge talenthold. André Staal og Mathias Kildedal bliver en fast del af vores afdelinger i henholdsvis Odense og Aalborg, og skal dermed være med til at sikre den spændende udvikling, der er i Mayday-familien.

Vi ser talentudvikling som en stor og vigtig del af vores arbejde, og hylder unge, kreative filmfolk, der kan og har lyst til at bidrage med deres viden og erfaring, og som ønsker at blive en del af et stort, etableret selskab. Vi er sikre på, at vi kommer til at få et fantastisk samarbejde, og glæder os alle sammen til at hilse på vores nye talenter!

Fra venstre: Mathias Kildedal og André Staal

Velkommen til Linda og Bibi!

I juni bød vi også yderligere to nye kolleger velkommen til teamet! Linda Suhr og Bibi Lykke Hölzermann Junget er henholdsvis vores nye still-fotograf og stylist, og vil fremover have base i vores afdeling i Aalborg.

Linda har arbejdet som fotograf siden 1997, og kan tilbyde vores kunder lækre still-fotos som et supplement til deres filmkampagner.

Bibi er stylist, og har hidtil arbejdet som freelancer. Bibi tilbyder sin ekspertise inden for styling, makeup, regi, casting, interiørstyling, konceptualisering og location scouting, konceptudvikling og koordinering.

– Velkommen til!

Fra venstre: Bibi Lykke Hölzermann Junget og Linda Suhr

Nye produktioner

Bygma og Håndboldherrerne

Vi har været helt tæt på nogle af Danmarks dygtigste sportsfolk. I juni har vi i samarbejde med Nørgård Mikkelsen produceret et reklamespot til Bygma, som medvirker det danske herrerhåndboldlandshold der demonstrerer, hvordan man kan træne med grej fra Bygma. Filmen skal bruges som en del af optakten til OL i Brasilien 2016, hvor Bygma er hovedsponsor for håndboldherrerne!

Traileren til kampagnen er klar, og du kan se den lige her:

Bygma – Håndboldherrerne
Bureau: Nørgård Mikkelsen
Producer: Chris Blæsbjerg
Instruktør: Jakob Holme
Fotograf: Preben Hjorth

Matas

I samarbejde med Nørgård Mikkelsen har vi produceret denne film til Matas, som lige nu kører på de danske TV-skærme. Filmen er optaget i en Matas-butik i Roskilde, og medvirker både professionelle statister og enkelte Matas-ansatte.

Udover TV-versionen er der lavet forskellige udgaver til web og sociale medier.

Matas – Friends
Bureau: Nørgård Mikkelsen
Producer: Chris Blæsbjerg
Instruktør: Christian Bagger
Fotograf: Andrew Grant

Heartland Aftermovie

Heartland Festival på Fyn blev afholdt for første gang i juni til stor succes for gæster og anmeldere. Vi var med, og lavede nogle lækre optagelser i løbet af dagene, som er blevet til denne stemningsfyldte Aftermovie!

Heartland Aftermovie
Kunde: Heartland Festival
Klipper: Filip Mogensen

Rose – Team Rynkeby

Så er der nyt fra Rose! Vi har i år produceret 10 nye film til Rose Poultry i samarbejde med Nørgård Mikkelsen, og denne gang er Rose hoppet i den gule trøje i anledningen af sommeren, som vanen tro byder på masser af dejlig cykelsport! Se den her:

Rose – Team Rynkeby
Bureau: Nørgård Mikkelsen
Producer: Chris Blæsbjerg
Instruktør: Svend Plough Johansen

I øvrigt…

… arbejder vi med en masse andre produktioner her i sommerperioden, heriblandt filmen til Bunker Holding og Dan-Bunkering i samarbejde med Rechnitzer, en føljetonreklame til Legoland på fire afsnit – og så har vores kolleger Martin og Viktor været i Skåne, London, Barcelona, Paris og Dubai på optagelser til bl.a. Noisy May, Level Shoe District, Vero Moda, KTZ Runway og MOHEJE Magazine!
… har det været en juni i festivalernes tegn! Udover Heartland har vi nemlig også været på både Northside og Tinderbox, hvor vi har skudt stemningsbilleder til to Aftermovies.
… kan vi med let stolthed fortælle, at vores kollega, Niklas, afsluttede sin uddannelse som Film- og TV-produktionstekniker med karakteren 12! Stort tillykke!