Mayday News: Maj 2016

Mayday News

Mayday skyder international kampagnefilm til SELECTED HOMME med Antonio Banderas i hovedrollen

Når BESTSELLER brandet, SELECTED HOMME til august lancerer deres efterårskollektion med verdensstjernen, Antonio Banderas som Co-designer, er det med Mayday Film som producent af den tilhørende reklamefilmskampagne.

Kampagnen med den spanske skuespiller Antonio Banderas er optaget i London med Viktor som fotograf og instruktør, og Martin som klipper og Sound Designer. Det bliver i alt til 6 små film samt en hovedfilm til SELECTEDs online platforme og sociale medier.

Den endelige film forventes klar i begyndelsen af august, men du kan allerede nu se en 17-sekunders teaser til den endelige film – en teaser vi har glædet os til at vise frem, da den i høj grad repræsenterer essensen af vores arbejde med Fashion // Duende!

Du kan læse hele pressemeddelelsen om vores arbejde med BESTSELLER her

SELECTED x Antonio Banderas
Kunde: Bestseller
Fotograf & Instruktør: Viktor Sloth
Klip & Sound Design: Martin Strandgaard

1 film = 1,1 millioner views!

En af vores absolut vigtigste opgaver som produktionsselskab er at lave film, der skaber værdi for vores kunder. Derfor var det også helt fantastisk, da vores film til AIDS-Fondets kampagne “Kys Hiv – Kys fordommene farvel” gik viralt i april. Efter bare få dage ramte filmen nemlig 1,1 millioner visninger på Facebook, over 12.000 shares og mere end 17.000 likes – og det uden at der blev brugt en eneste krone på sponsorering!

Derudover blev filmen og dens gode budskab delt på flere danske og nordiske medier, og filmens hovedperson Melissa oplevede tilmed stor opbakning på hendes Facebookside efter at være stået frem i filmen som HIV-smittet.

For at markere det flotte resultat har vi lavet denne case-film, som indeholder fakta og informationer om kampagnen samt interviews med AIDS-Fondets projektledere, Laura Thatt og Rune Nordstrøm Pedersen:

Kys Hiv – Eksperimentet
Kunde: AIDS-Fondet
Producer: Nikolaj Burgaard

La Cabra

Kan du fornemme duften af nymalet og nybrygget kaffe i vores film til La Cabra Coffee i Aarhus?

Det er vores kollegaer Martin, Viktor og Filip, der har produceret filmen til La Cabra, som er skudt i Aarhus, Panama og Costa Rica. Filmen er en fortælling om den passion og det engagement de to La Cabra-ejere har for kaffe, og for at gøre kaffe til en unik og nuanceret smagsoplevelse for deres kunder.

Filmen er produceret til web, og kan findes på på La Cabras hjemmeside og Facebookside. Se den her:

La Cabra – Brightness
Kunde: La Cabra Coffee
Producere: Viktor Sloth & Martin Strandgaard
Klip: Filip Morgensen

Skoringen

Sammen med reklamebureauet Envision har vi indgået en spændende aftale om en række film til Skoringen. De første optagelser begyndte i Marts, og to af filmene er nu klar – du kan se den ene her, som indeholder en masse fede stunts på Aarhus Havn og i Light House’s parkeringskælder!

Skoringen – Parkour
Bureau: Envision
Producer: Chris Blæsbjerg & Martin Hjorth

Rose Vol. 2

I marts var der endnu engang fuld fart over feltet i selskab med Nørgård Mikkelsen og Rose Poultry. Vi skød i alt 10 film, som primært skal bruges til web. Der var både dukkeførere, halmballer, grillkul og popcorn i spil, og det er der kommet en række skægge film ud af – du kan se den første her:

Rose Grillkylling
Bureau: Nørgård Mikkelsen
Producer: Chris Blæsbjerg
Instruktør: Svend Plough Johansen

Globetrotterne vender hjem

Efter fire rejser til nogle af verdens største byer er Preben og Svend hjemme igen fra optagelserne til Bunker Holding og DanBunkering-filmene, som vi har skudt for bureauet Rechnitzer.

Det bliver i alt til tre corporate film, som indeholder optagelser fra Dubai, New York, London og Singapore, og herunder kan du se et uddrag af de snaps Svend og Preben tog undervejs!

I øvrigt…

… var det meste af Mayday-holdet samlet til seminar i Aarhus i Filmbyen, hvor vi har kontor og studie. Der blev netværket og holdt spændende oplæg – og så var der også plads til en god burger og et glas vin!
… har vi haft både heste og trailere i spil i forbindelse med optagelserne til en corporate film til ConnektCar; et nyt og helt unikt produkt udviklet af Kurt Nielsen, der gør det nemmere at connecte sin trailer til bilen.
… bliver vores elev igennem 4,5 år, Niklas, udlært som Film- og TV-Produktionstekniker nu til sommer. Kæmpe tillykke fra hele Mayday-holdet!