Mayday Film producerer film om nyt rygeprodukt til Pryhl og Nordik

Mayday Film har i samarbejde med Pryhl produceret reklamefilm til Nordik. Filmen skal bruges i tv-kampagnen for det nye rygeprodukt Nordik E-cig.

 

I en pressemeddelelse fra Pryhl og Nordik kan man læse, hvordan man for første gang i mange år kan opleve en reklamefilm for et rygeprodukt på TV – det er når reklamefilmen for Nordik e-cigaretter, ruller over skærmene hjemme hos danskerne. Det er Okono og tobaksgiganten MacBaren, der står bag det nye rygeprodukt.

Reklamefilmen er produceret af Mayday Film med Pryhl som bureau. Filmen har til formål at formidle brandet Nordik som, i modsætning til andre tobaksalternativer, er 100% sundhedssikkert i forhold til væskeindholdet.

Det er Mayday’s egne Svend Ploug Johansen og Chris Blæsbjerg, der er henholdsvis instruktør og producer på filmen, som blev skudt over een dag i Espergærde med mere end 20 statister og skuespillere som medvirkende.

Mayday Film Mayday Film

Stort tillykke til Pryhl og Nordik for den flotte omtale i medierne, og tak for det gode samarbejde!

Du kan se reklamefilmen til Nordik her:

Læs også hele pressemeddelelsen fra Pryhl og Nordik.