Mayday Film er producent bag vinderfilm ved Årets Brøl 2015

I fredags blev der uddelt priser ved den nordjyske kreative award, og i de to kategorier hvor film var med som kampagneelement, har Mayday Film A/S været producent på begge vinderfilm.

 

Aftenens store vinder blev reklamebureauet Det Nye Sort, som kunne gå hjem med hele syv priser. Det lille nordjyske reklamebureau står bag reklamefilmen til Aalborg Tekniske Gymnasium – HTX, som blev tildelt aftenens største pris ”Årets Brøl Grand Prix” – en film som Mayday Film har produceret. Du kan se den lige her:

 

I kategorien “Film øvrige” gik prisen til bureauet Combine, som sidste år udrullede kampagnen ”Vis Omtanke” med en stærk og skræmmende reklamefilm om trafiksikkerhed, som Mayday Film ligeledes har produceret. Combine løb i alt af med fem priser.

Creative Producer i Mayday Film og instruktør på begge film, Kristian Jørgensen udtaler:

”Der sker rigtig meget på filmområdet i Nordjylland, og bureauerne er virkelig blevet skarpe på gode og effektfulde idéer. Vi er superstolte over at få lov til at producere sammen med bureauerne, og glæder os selvfølgelig over, at filmene kan være med til at hive nogle priser hjem”.

På Mayday Film ønsker vi alle vinderne – og ikke mindst vores samarbejdspartnere – et stort tillykke.

Fotokredit: Tove Koch, Erhverv Norddanmark