Mayday Film inviterer til gratis seminar

IMGP9770seminar kbh1

Mayday Film har skudt det første af tre gratis seminarer i gang. Seminarerne, som alle har overskriften “Digital forretningsstrategi og content marketing”, bliver afholdt i de tre byer, hvor Mayday Film har afdelinger, altså, København, Aalborg og Odense.

Seminarerne er en del af Mayday Films nye tiltag, Mayday 360˚. Med Mayday 360˚ tilbyder vi nu vores kunder en service, som kombinerer vores kompetencer inden for film og content marketing. Vi vil mere end at aflevere en film til vores kunder, uden at vide om filmen rent faktisk bliver set. Med Mayday 360˚hjælper vi ikke bare vores kunder med at få deres film set – vi sørger også for, at filmene bliver set af den rigtige målgruppe. Vi tilbyder altså vores kunder en fuld pakke med alt fra kreativ idé og strategi for anvendelse af filmen, til produktion og opfølgning via sociale medier.

Udover vores egen mand Maximilian kan gæsterne se frem til at møde:

Louise Schou-Rode fra Havas Media i København

Esben S. Sørensen fra Combine i Aalborg

Mark Hoppe fra Nørgård Mikkelsen i Odense.

På Mayday Film siger vi tak til alle de mange tilmeldte, og til vores gæsteoplægsholdere som havde lyst til at dele oplevelsen med os!