Historien om Mayday’s aalborganske afdeling

I sommeren 2014 valgte Mayday Film at opkøbe Nordjyllands største produktionsselskab, Oscar Film Aps, der siden 2004 har produceret reklamefilm for kunder over hele landet.

Valget omkring udvidelsen af Mayday Film blev taget på baggrund om et fælles ønske fra begge virksomheder om større vækst og udvikling. Opkøbet betød, at alle medarbejdere og projekter blev en del af Mayday Film A/S. Kristian Jørgensen, en af grundlæggerne af Oscar Film og nu kreativ chef og partner i Mayday Film A/S udtalte sig dengang følgende om at blive en del af Mayday Film:

”Vores mål var indenfor ti år at være blandt de bedste i Danmark, det bliver nu en realitet med denne sammenlægning” udtalte Kristian Jørgensen dengang, der sammen med kollegaerne Martin Hjorth, Matthew Burnett og Anders Skotlander fortsatte i Mayday Film A/S.

Kristian Jørgensen fortalte yderligere: ”Vi har arbejdet på overtagelsen længe, men vi ville være helt sikre på at vores kunder, medarbejdere og sjæl kunne integreres fuldstændig i Mayday Film A/S og vi mener nu, at tiden er den rigtige til at blive en del af Mayday Film og dermed vokse fra 5 medarbejdere til 40”.

Administrerende direktør i Mayday Film René Szczyrbak sagde om overtagelsen: ”Oscar Film med Kristian og Anders i spidsen har vist på den ene side økonomisk stabilitet og på den anden kreativ vildskab, når det handler om reklamefilm til deres kunder, det er vi stolte af nu at kunne integrere i Mayday Film”.

Mayday Films Aalborganske afdeling består på nuværende tidspunkt af seks medarbejdere, og findes på Oscar Films oprindelige adresse, Gasværksvej 5.