Viktor Sloth

Viktor er creative spirit og fotograf i Mayday Film. Han er erfaren med både film og stills, og står bag en række nationale og internationale produktioner til blandet andet Asger Juel Larsen, Bestseller, Microsoft, Red Bull, Underground Visionaries, Vero Moda og mange flere.

Viktor er det man kan kalde en ’self made’ producent og still/video fotograf. Med stor interesse og flair for det visuelle og kreative startede han på fotografuddannelsen i Aarhus, men valgte at stoppe efter et år for at prøver kræfter med håndværket på egen hånd.

Viktors karriere tog for alvor fart, da han blev hyret af Copenhagen Records til at lave en ’behind the scenes’ film til en Nik & Jay musikvideo.

Viktor klarede opgaven så flot, at han hurtigt fik til opgave at filme og producere en musikvideo til Nik & Jay i LA. Viktor havde aldrig produceret en musikvideo før, men med en masse research og en medfødt teknisk forståelse gav han det et skud – og lykkedes med det!

Med en række produktioner bag sig stiftede Viktor i 2012 sin egen virksomhed, KLAP Film. Selv samme år mødte han Martin Strandgaard under et foto shoot, og sammen fortsatte de som partnere i KLAP Film, indtil de blev en del af Mayday-familien i 2016.

Viktor arbejder ud fra en helt særlig arbejdsfilosofi – nemlig duende. Duende kan bedst oversættes med ”at have sjæl”, og beskriver en oplevelse af at blive følelsesmæssigt draget eller påvirket af et værk, et stykke musik, en film eller lignende – og det er noget, Viktor altid arbejder benhårdt for at få frem i alle produktioner.

I øvrigt…

... er Viktor sammen med Martin stifter af en række hemmelige pop-up fester kaldet Yúgen, hvor forskellige DJ’s inden for dance-house og tekno spiller på forskellige locations rundt omkring i verden.