Thomas Mikkelsen

Thomas er grafiker i Mayday, og har været en del af arbejdet på en lang række produktioner – heriblandt Bygma, BMW, GIVE-A-DAY kampagnen for BESTSELLER, og Rose Poultry. Thomas står desuden bag et hav af versioneringer for LIDL, Jem og Fix, Spar, Danfoss, Vordingborg Køkkenet, Jyske Bank, Lalandia m.fl.

Thomas er uddannet multimediedesigner fra Aarhus i 2012. Efter endt uddannelse indgik Thomas i et praktikforløb hos Mayday Film, hvor han for alvor prøvede kræfter med en masse spændende opgaver og projekter. Planen var oprindeligt, at Thomas skulle læse videre på Mediehøjskolen, men Mayday var så glade for Thomas’ arbejde, at de tilbød ham fast arbejde – og Thomas slog til!

Thomas har altid vidst, at han ville uddanne sig inden for den kreative branche. Under sin uddannelse blev han hurtigt fascineret af animation og billeder, og han kunne derfor mærke, at det var film han gerne ville arbejde med.

Kreativitet betyder meget for Thomas. Muligheden for at have frie rammer og selv komme op med kreative forslag til grafiske designs, er det bedste ved jobbet, synes han – og så naturligvis de gode kolleger!

I øvrigt…

Bor Thomas i Odense med sin kæreste Julie.

Er Thomas stor fodboldfan, og selvom han nu er odenseaner, banker hans hjerte stadig for ”de hvii’e” i AGF!

Thomas er meget OBS på at holde sig form – særligt på grund af hans stillesiddende arbejde - og sørger derfor for at røre sig så meget han kan.