Michelle Moustgaard Birch

Michelle står sammen med Jannie for at koordinere vores produktion og post-produktion. Ud over produktionsstyring arbejder Michelle også med digital aktivering.

 

Michelle blev en del af Mayday-familien i 2016, og bragte med sig en bred baggrund inden for projektstyring, koordinering og digital kommunikation. Hun er uddannet i medievidenskab, formidling og international kommunikation fra Syddansk Universitet.

Michelle har flere års erfaring som sales manager, og arbejdede fra 2013 som kommunikationsmedarbejder og koordinator på et produktionsselskab i København.

Som person er Michelle altid glad og smilende. Hun har gode overtalelsesevner, og er koordineringsnørd til fingerspidserne – egenskaber der alle spænder godt overens med hendes arbejde i Mayday. Udover sin gode koordineringssans interesserer Michelle sig for tværfaglig kommunikation.

I øvrigt:

... bor Michelle i Odense sammen med sin kæreste, Martin.

... er hun et stort madøre, der elsker sort humor og brætspil - og så er Michelle er lidt af en slikmund, og har altid en slikpose i tasken, som hun gerne deler ud af – hun er nemlig både gavmild og omsorgsfuld, og er generelt set lidt mor-agtig, når det gælder hendes venner, familie og kollegaer!