Martin Hjorth

Martin er Executive Producer hos Mayday Film, og har produceret en lang række reklamefilm for blandt andet Sadolin, Nilfisk, TEMPT, Peugeot, Royal Greenland, DSB og Royal Unibrew.

Martin har et godt og stærkt netværk af produktionsfolk samt en indgående teknisk forståelse, som kommer kunder og kollegaer til gode. Han har en stor passion for at forstå sine kunders behov og budskab og at formidle disse på en unik og simpel måde.

Martin har været vidt omkring i både TV- og filmmiljøet. Som producer, fotograf eller klipper har han deltaget i produktionen af dokumentar- og kortfilm, børne-/ungdomsfjernsyn, nyheds-, koncert- og spotsproduktioner. Derudover har han deltaget i produktionen af et utal af virksomheds- og produktpræsentationer i både stort og småt omfang.

I 2009 blev Martin uddannet som fotograf og klipper fra Medieskolerne i Viborg, men den første reklamefilm blev produceret i 2001. Igennem fire år var Martin ejer af sit eget produktionsselskab, indtil han blev en del af produktionsselskabet Oscar Film, som i 2014 blev sammenlagt med Mayday Film.

I øvrigt...

... er Martin, udover sin interesse og passion for filmproduktion, stor kaffe- og espressoentusiast, og har dyrket kaffebrygning siden 2011.