Mathias Deichmann er ny Kreativ Chef i Mayday

Produktionsselskabet Mayday Film med kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg har ansat Mathias Deichmann som ny kreativ chef.

Deichmann, der får base i København, bliver med den nye stilling ansvarlig for projektudvikling til selskabets større kunder, og vil samtidig fungere som instruktør på udvalgte opgaver.

Direktør i Mayday Film, Tue Kempf, udtaler:

Med Mathias får vi en kreativ kapacitet, der har udviklet og eksekveret projekter for en lang række store virksomheder, heriblandt Legoland, DR, Star Tour og Team Danmark. Jeg er sikker på, at vi med Mathias som en del af Mayday-familien vil sætte yderligere fart i den meget spændende udvikling, vi er inde i”.

Deichmanns brede erfaring med filmproduktion skal ifølge ledelsen ses som et supplement til Mayday Films i forvejen stærke hold. Deichmann har i flere år arbejdet freelance som instruktør, og har tidligere været udvikler og instruktør i DR. Derudover har Deichmann arbejdet som instruktør og kreativ udvikler på en del produktioner i samarbejde med Mayday Film.

Jeg kender jo huset – det er et af de få store produktionsselskaber i Danmark, så der er allerede nogle muskler, når de store projekter skal løftes. Det glæder jeg mig til at være med til at udvikle”, udtaler Mathias Deichmann.